advertica-default-slider-image

Osta lippu ennakkoon ja käytä sitä itsellesi parhaiten sopivana aikana.

  1. Netissä voit ostaa normaalihintaiset tunti-, ilta- ja päivä/monipäiväliput Axess- järjestelmän sirukorttiin. HUOM! Osa Skidatan KeyCard lipuista toimii järjestelmässämme (01 ja 30 alkuiset, jos lippu on kertaalleen ladattu Axess keskuksessa niin, että lipun alaosaan tulostunut WTP- nro, jos lipussa ei olet tarvittavaa wtp-nroa, ei lippua voi ladata lippukaupassa). Rinnekortti tulee sijoittaa vasemmalle puolelle, takin rinta-, povi tai hihataskuun.
  2. Hissilipun minimipituus on 3 tuntia. Liput ovat voimassa kauden 2018-2019 ja aktivoituvat vasta ensimmäisellä hissinousulla kyseisen päivän lipuksi. HUOM! Monipäiväliput ovat ensimmäisestä hissinousukerrasta alkaen seuraavat peräkkäiset päivät, lukuunottamatta 7 päivän lippua, jonka laskettelupäivät voi käyttää valitseminasi yksittäisinä päivinä koko laskettelukauden aikana. 
  3. Liput maksetaan aina oston yhteydessä. Huomaa korttimaksun varmenne,jossa tarvitset pankkitunnukset.
  4. Jos henkilö rikkoo yleisiä rinne- ja käyttäytymissääntöjä, hiihtokeskuksen henkilökunnalla on oikeus ottaa kortti pois.
  5. Muut ehdot: Nettikaupasta ostettuja lippuja koskevat samat toimitusehdot kuin lipunmyyntipisteestä ostettuja lippuja. Noudatamme SHKY:n ja kuluttaja-asiamiehen välisiä, laskettelu palveluja koskevia toimitusehtoja. Katso toimitusehdot.
  6. Laskettelijan on itse huolehdittava siitä vakuutusturvasta, jonka hän katsoo tarvitsevansa.
  7. Jo ostettua lippua ei voi vaihtaa, muuttaa tai peruttaa kuin force major -tapauksissa. Katso toimitusehdot.

Maksupalvelutarjoaja Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalvelun tarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 0207 181830 www.paytrail.com Verkkopankit Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminen.